Ostala ponudba - Turizem

Turistična agencija Odpelji.se
Logotip objave
Datum objave: 26.09.2018
Turistična agencija Odpelji.se
Turistična agencija ODPELJI.SE iz Ljubljane je bila ustanovljena leta 2007.
Organiziramo najrazličnejša potovanja v Azijo, Afriko, Južno Ameriko, Severno Ameriko in Oceanijo. Ta so lahko skupinska ali individualna, ni pa takega, ki vam ga po vaši želji ne bi mogli ali znali pripraviti.
Na posebne želje organiziramo tudi poroke v tujini in čudovita poročna potovanja, ki vam bodo ostala v trajnem spominu. Da zadovoljimo vsakega potnika, vam programe prilagodimo po vaših željah.
Če želite samo letalske vozovnice, vam jih lahko priskrbimo.
Informacije, ki jih o potovanjih dobite pri nas, so iz prve roke. To pomeni, da destinacije najprej sami obiščemo in raziščemo.
Ker je Azija cenovno najbolj ugodna, se potniki največkrat odločijo za to celino.
V programu Vietnam potovanje vas popeljemo od Hanoi do Saigona, pri potovanju - Tajska potovanje pričnemo naše dogodivščine v Bangkoku in nato poletimo v Chiang Mai, se odpravimo na krajši trekking in spoznamo gorska plemena ter si za konec potovanja privoščimo počitnice ob morju. Ne smemo pozabiti na potovanje Kambodža, kjer obiščemo nekdaj mogočno mesto Angkor in seveda tempelj Angkor Wat. Precej drugačna in mnogo večja je Indonezija, kjer smo za vas pripravili veliko različnih potovanj; Indonezija potovanje Bali, Indonezija potovanje Bali z Gilijem, Indonezija potovanje Java z Balijem ter otok Gili, Indonezija potovanje Sulawezi z Balijem ter otok Gili, Indonezija potovanje Sumatra z Javo ter otok Gili. Nismo pa izpustili Indonezija potovanje Bali s Floresom ter otok Gili, kjer se srečamo s čudovitimi bitji, Komodoškimi varani.
Seveda vas z veseljem popeljemo tudi v »črno« Afriko kjer so še posebej zanimivi programi Namibija potovanje, kjer obiščemo najvišje rdeče sipine, spoznamo pleme Himbe ter živali v vedno zanimivem Narodnem parku Etosha. Pri programu Tanzanija potovanje s safarijem ter Zanzibarom poleg safarija srečamo Masaje in za konec obiščemo tropski otok Zanzibar, ali pa Tanzanija potovanje s Kilimanjarom, safarijem, Zanzibarom. Podoben je program Kenija potovanje, le da si za konec privoščimo počitnice v Keniji. Navdušeni smo nad Etiopijo, kjer vas lahko razveselimo z dvema programoma; Etiopija potovanje s plemeni ter Etiopija potovanje z Danakilom, kjer obiščemo enega najbolj nenavadnih in vročih krajev na svet, Danakilsko depresijo. Ne smemo pozabiti omeniti čudovitega programa Uganda potovanje, kjer se med drugim na le nekaj metrov srečamo z gorskimi gorilami. Nepozabno doživetje.
Naša novejša potovanja so Gruzija - Armenija potovanje, Dubaj z Omanom potovanje, Peru potovanje.
Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran www.odpelji.se, kjer si lahko preberete več o omenjenih potovanjih ter najdete še druga zanimiva potovanja.
Za nas je meja le nebo. Vabljeni v deželo Čarobnih potovanj, vabljeni k nam!
Povzetki knjig - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si